KTL / E-Coat (Chemisch voorbehandelen)

In onze unieke 15-delige badenreeks kunnen wij uw producten chemisch voorbehandelen. We brengen hierbij een KTL / E-Coat laag aan van 15 tot 25 um. Afhankelijk van de toepassing van het materiaal kan deze kataforese laag soms al voldoende bescherming bieden. In de meeste gevallen zorgt deze KTL / E-Coat laag in combinatie met poedercoaten of natlakken voor een optimale bescherming. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

KTL Maas Coating

KTL in de praktijk 
Onze badenreeks is geschikt voor zowel grote reeksen producten als voor kleine gespecialiseerde series. Bovendien werken we alleen met A-merken op het gebied van chemicaliën. Op die manier kunnen wij elke vraag tegemoetkomen met de beste kwaliteit behandelingen.

KTL/E-coat Maas Coating

15-delige badenreeks
We beschikken zelf over een 15-delige badenreeks, die bestaat uit 9 spoelbaden en 6 behandelbaden, waaronder KTL / E-coat, fosfaatbad en het beitsbad. Deze behandeling werkt volledig geautomatiseerd, waarbij we altijd meedenken hoe we dit proces voor u zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. Doordat wij ook behandelingen als poedercoaten en natlakken in eigen huis uitvoeren, kunnen we dit in één gemakkelijke procesgang voor u realiseren.

offerte
 

ZIE OOK:

 

kwaliteit waarborgen

Het waarborgen van kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Dat maken we ook graag tastbaar in de vorm van certificeringen. Denk dan bijvoorbeeld aan ISO 9001 / 14001 of de Nace- en Frosionormen. Bovendien werken we alleen met de beste kwaliteit A-merken. Dat, in combinatie met onze nauwkeurige procesbewaking, zorgt ervoor dat we alleen producten van topkwaliteit leveren.

 

Voordelen

U bent verzekerd van de beste kwaliteit

Efficiënte en effectieve voorbehandeling

Alle behandelingen bij één partner geregeld

 
 
DIRECT CONTACT MET ONZE ADVISEURS


Bel Dominique van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 op +31(0)412 45 13 91 of mail naar verkoop@maascoating.nl

 

Specificaties KTL lakken

De badenreeks heeft een lengte van 3000 mm, breedte van 800 mm en een hoogte van 1600 mm. Onze apparatuur kan een gewicht van maximaal 800 kg aan. De baden bestaan onder andere uit:

  • Sproei-ontvetten (alcalisch)
  • Dompel-ontvetten (alcalisch)
  • Beitsen
  • Activeren
  • Zinkfosfateren
  • E-coat/KTL

 

Ontvang een vrijblijvende offerte voor KTL / E-Coat (Chemisch voorbehandelen)

Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen