Metalliseren / Schooperen

Ook voor metalliseren / schooperen kunt u terecht bij Maas Coating in Heesch. Metaliseren is het aanbrengen van een zink aluminiumlaag over producten. Soms kan dit geautomatiseerd, soms moet dit handmatig. Een beschermlaag zoals deze kan tot wel 50 jaar bescherming bieden. Met behulp van een elektrische vlamboog wordt door middel van perslucht een gesmolten draad op het oppervlak geblazen en hechten zich aan de ondergrond.


Door een zinklaag toe te voegen aan uw product maken we het sterker en bestendiger tegen invloeden van buitenaf. Voor het metalliseren, oftewel schooperen, beschikken wij over veel ervaring en vakmanschap in eigen huis.


Metalliseren / Schooperen in de praktijk

Welke methode het best geschikt is voor uw producten? Daar adviseren we u graag over. Bijvoorbeeld het metalliseren / schooperen van staal, of het galvaniseren.

offerte

Hoe wij kwaliteit waarborgen

Om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, werken we met strenge kwaliteitseisen. Dat vertaalt zich onder andere in onze ISO 9001 & 14001-certificering. Maar daarnaast werken wij bij het scoperen ook volgens de Nace- en Frosionormen. In combinatie met onze nauwkeurige procesbewaking en onze samenwerking met A-merken leveranciers, zorgt dat ervoor dat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Voordelen

U bent verzekerd van de beste kwaliteit

Efficiënte en effectieve voorbehandeling

Alle behandelingen bij één partner geregeld

DIRECT CONTACT MET ONZE ADVISEUR:


Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 op +31(0)412 45 13 91

Specificaties metalliseren

Onze metalliseercabine heeft een lengte van 10.000 mm, een breedte van 5.000 mm en een hoogte van 5.000 mm.

Levertijd: Onze levertijden bepalen we graag in overleg met u, alles is mogelijk.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor Metalliseren / Schooperen

Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen