Stralen & Poedercoaten Den Bosch

Maas Coating is in regio Den Bosch pionier op het gebied van mechanische behandelingen en poedercoaten. Heden ten dag beoefenen we ons specialisme vanuit Heesch (vlakbij Oss) voor Noord-Brabant en omgeving. Door onze ligging kunnen we veel  bedrijven in de regio hoogwaardige bescherming van hun metaal bieden.

Poedercoat Maas Coating

Poedercoaten bij Maas Coating

In korte tijd grote orders verwerken is bij ons geen probleem. Onze cabines zijn namelijk uitgerust met traverse balken voor snelle verwerking van producten. Naast efficiënt werken hanteren we hoge kwaliteitsnormen. Maar voldoen aan uw verwachtingen staat uiteindelijk centraal.

Poedercoat Maas Coating

Voordelen poedercoaten Den Bosch

•        ISO en NACE gecertificeerd
•        Alle behandelingen bij één partner geregeld
•        Ook hittebestendig poedercoaten
•        Meest veelzijdige machinepark van Nederland
•        Levertijden in overleg met u
•        U bent verzekerd van de beste kwaliteit

offerte

Hoe gaat poedercoaten Den Bosch in zijn werk?

Om zeker te zijn van een efficiënt poedercoating proces is ons machinepark uitgerust met diverse cabines. Voor het smelten van de primerlaag of poedercoating werken onze ovens op 160 tot 180 graden. Het resultaat ziet u terug in de hoge kwaliteit en duurzaamheid van uw producten.

Zonder te beginnen met een goed gesprek zou een succesvolle oppervlaktebehandeling niet mogelijk zijn. Afhankelijk van uw wensen komen we tot de meest geschikte oplossing. Onze ervaringen met aluminium poedercoaten en ‘poederlakken’ zijn inmiddels in Den Bosch en omstreken bekend. Met onze voortdurende zoektocht naar ‘surface solutions’ stellen we u in staat de nieuwste technologieën aan te bieden. Dergelijke vooruitstrevende technieken verhogen constant onze kwaliteit en capaciteit.

 

Voordelen

U bent verzekerd van de beste kwaliteit

Efficiënte en effectieve behandeling

Alle behandelingen bij één partner geregeld

 
 
DIRECT CONTACT MET ONZE ADVISEURS


Bel Dominique van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 op +31(0)412 45 13 91 of mail naar verkoop@maascoating.nl

 

Contact en offerte locatie Den Bosch

Wilt u binnen 1 werkdag een reactie van ons? Vraag dan vrijblijvend een offerte op voor poedercoaten. Op +31(0)412 45 13 91 zijn we van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 16:30 uur. Wij nodigen u graag uit ons in Heesch te bezoeken. Maas Coating is vanaf Den Bosch via de A50 eenvoudig met de auto te bereiken. De gemiddelde reistijd vanuit ‘s-Hertogenbosch is 20 minuten.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte voor Stralen & Poedercoaten Den Bosch

Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen