Stralen & Poedercoaten Eindhoven

Maas Coating bood als één van de eerste bedrijven mechanische behandelingen met poedercoaten aan voor de regio Eindhoven en omstreken. Tegenwoordig zijn we vanuit Heesch in Noord-Brabant dé specialist op het snijvlak van deze vakgebieden. Het resultaat is een hoogwaardige en duurzame bescherming voor uw metaal.

Poedercoat Maas Coating

Poedercoaten bij Maas Coating

Omdat we met traverse balken producten door onze cabines loodsen, zijn we in staat snel grote orders te realiseren. Efficiënt werken is belangrijk maar bij poedercoaten draait uiteindelijk alles om pure vakmanschap. Onze kwaliteitsnormen zijn voor iedereen inzichtelijk, maar we zijn pas tevreden als we voldoen aan uw verwachtingen.

Poedercoat Maas Coating

Voordelen poedercoaten Eindhoven

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit
  • Alle behandelingen bij één partner geregeld
  • ISO en NACE gecertificeerd
  • Meest veelzijdige machinepark van Nederland
  • Ook hittebestendig poedercoaten
  • Levertijden in overleg met u, alles is mogelijk
offerte

Hoe gaat poedercoaten Eindhoven in zijn werk?

Om een efficiënt poedercoating proces te garanderen is onze machinepark is ingericht met een snelkleurwisselcabine en twee moffelovens. Onze cabines zijn gekoppeld aan een oven waarin wij de primerlaag of poedercoating op 160 tot 180 graden laten smelten. Het eindresultaat is producten met kwalitatieve en duurzame coating.

Een succesvolle oppervlaktebehandeling begint altijd met een goed gesprek. Aluminium poedercoaten en staal ‘poederlakken’ zijn voorbeelden van oplossingen die we bieden voor onze klanten in Eindhoven en omstreken. We investeren voortdurend in kwaliteit en capaciteit om aan alle technologische wensen en ‘software solutions’ te voldoen.

 

Voordelen

U bent verzekerd van de beste kwaliteit

Efficiënte en effectieve behandeling

Alle behandelingen bij één partner geregeld

 
 
DIRECT CONTACT MET ONZE ADVISEURS


Bel Dominique of Christian van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 op +31(0)412 45 13 91 of mail naar verkoop@maascoating.nl

 

Contact en offerte locatie Eindhoven

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte voor poedercoaten. Of bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 op +31(0)412 45 13 91. We nodigen u van harte uit om ons bedrijf in Heesch te bezoeken. Maas Coating is vanaf Eindhoven via de A2, vervolgens de A50 en een klein stuk A59 goed bereikbaar. Met de auto is de gemiddelde reistijd vanuit Eindhoven ongeveer 30 minuten.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte voor Stralen & Poedercoaten Eindhoven

Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen