Stralen & Poedercoaten Nijmegen

Maas Coating heeft in Nijmegen en omstreken naamsbekendheid met mechanische behandelingen en poedercoaten. Hedendaags bieden we ons specialisme aan vanuit Heesch (vlakbij Oss) voor Noord-Brabant en Gelderland. Zo kunnen regionale bedrijven zich verzekeren van duurzame en hoogwaardige bescherming van hun metaal.

Poedercoat Maas Coating

Poedercoaten bij Maas Coating

Snel grote orders realiseren is voor ons geen probleem. Onze cabines hebben namelijk traverse balken voor snelle verwerking van producten. Efficiënt werken ziet u terug in onze kwaliteitsnormen. Maar voldoen aan uw verwachten is uiteindelijk ons doel.

Poedercoat Maas Coating

Voordelen poedercoaten Nijmegen

•        Alle behandelingen bij één partner geregeld
•        ISO en NACE gecertificeerd
•        Meest veelzijdige machinepark van Nederland
•        U bent verzekerd van de beste kwaliteit
•        Levertijden in overleg met u
•        Ook hittebestendig poedercoaten

offerte

Hoe gaat poedercoaten Nijmegen in zijn werk?

We hebben ons machinepark met meerdere cabines ingericht voor een efficiënt poedercoating proces. Het smeltproces van de primerlaag of poedercoating gebeurt in onze ovens op 160 tot 180 graden. Dergelijke hoge temperaturen dragen bij aan een duurzame en kwalitatieve coating.

Een succesvolle oppervlaktebehandeling begint altijd met een goed gesprek. De inhoud van dat gesprek is leidend voor de keuze van een oppervlaktebehandeling. In Den Bosch en omgeving hebben we veel ervaring met ‘poederlakken’ en aluminium poedercoaten. Om aan al uw technische wensen te voldoen investeren we voortdurend in ‘surface solutions’. Nieuwe technologie stelt ons in staat om continu capaciteit en kwaliteit te verbeteren.

 

Voordelen

U bent verzekerd van de beste kwaliteit

Efficiënte en effectieve behandeling

Alle behandelingen bij één partner geregeld

 
 
DIRECT CONTACT MET ONZE ADVISEURS


Bel Dominique van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 op +31(0)412 45 13 91 of mail naar verkoop@maascoating.nl

 

Contact en offerte locatie Nijmegen

Vraag vrijblijvend een offerte op voor poedercoaten en ontvang binnen 1 werkdag reactie. Heeft u liever telefonisch contact? We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 uur bereikbaar op +31(0)412 45 13 91. U bent van harte welkom om ons te bezoeken in Heesch. Maas Coating is vanaf Nijmegen via de A50 uitstekend met de auto bereikbaar. De gemiddelde reistijd vanuit Nijmegen is 30 minuten.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte voor Stralen & Poedercoaten Nijmegen

Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen