Frame voor volledig elektrische raceauto

Wij zijn benaderd door InMotion voor het behandelen van een stalen frame dat wordt geplaatst op een volledig elektrische raceauto.

InMotion is een team bestaand uit studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Het team focust zich op het oplossen van de lange tijdsduur voor het opladen van een elektrische auto. Hun doel is het ontwikkelen van snel-laad techniek en dit te laten zien tijdens de 24h van Le Mans, waarbij ze meedoen in de Garage 56 klasse met een volledig elektrische raceauto. Dit is erg uniek omdat dit het eerste volledig elektrische raceauto zal zijn die meedoet aan de 24 uur van Le Mans.

Wij willen hier graag aan meewerken en hebben het frame met een duurzaam poedercoatsysteem behandeld.
Houdt onze website en Facebook / Linkedin in de gaten voor het eindresultaat!


Recent nieuws

Vlog #7 – KTL bij Maas Coating

Ook voor een chemische voorbehandeling kunt u terecht bij ons! We beschikken over een 15-delige badenreeks, die bestaat uit 9 spoelbaden en 6 behandelbaden, waaronder KTL / E-coat. Doordat wij ook behandelingen als poedercoaten en natlakken in eigen huis uitvoeren, kunnen we dit in één gemakkelijke procesgang voor u realiseren. Wilt u meer weten over het natlakken? Neem […]

Vlog #6 – Natlakken bij Maas Coating

Wist u dat wij beschikken over hoogwaardige industrie-spuitcabines & droogcabines en dat wij ook volgens NACE & FROSIO normen kunnen behandelen? Wilt u meer weten over het natlakken? Neem dan gerust contact met ons op: info@maascoating.nl of 0412-451391

KTL bij Maas Coating

In onze 15-delige badenreeks kunnen wij uw producten chemisch voorbehandelen en voorzien van KTL. Dankzij de heavy duty-uitvoering is onze badenreeks geschikt voor zowel kleine gespecialiseerde series als zware materialen en grote series. We bieden u op het gebied van chemische voorbehandeling niet zomaar een oplossing, maar de beste oplossing!  

Het volledige overzicht