Het kiezen van het juiste coatingsysteem

Bij de selectie van het juiste systeem voor de bescherming tegen corrosie moet rekening gehouden worden met verschillende factoren.

Extreme omgevingscondities
Voor extreme omgevingscondities, zoals in de scheepsbouw en offshore, bieden wij coatingsystemen met de hoogste beschermingsklasse (C5-M en C5-I).
Er zijn in totaal 5 basis categorieën met betrekking tot atmosferische corrosie. Hieronder ziet u hoe deze toegepast worden:

Door gebruik te maken van de juiste voorbehandeling en een zorgvuldig coatingproces voldoen onze gecoate materialen aan de hoogste eisen voor toepassingen in de scheepsbouw en offshore-industrie. Tevens beschikken wij over een laboratorium waarin wij diverse testen en metingen kunnen uitvoeren op het coatingsysteem.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust!


Recent nieuws

Vlog #7 – KTL bij Maas Coating

Ook voor een chemische voorbehandeling kunt u terecht bij ons! We beschikken over een 15-delige badenreeks, die bestaat uit 9 spoelbaden en 6 behandelbaden, waaronder KTL / E-coat. Doordat wij ook behandelingen als poedercoaten en natlakken in eigen huis uitvoeren, kunnen we dit in één gemakkelijke procesgang voor u realiseren. Wilt u meer weten over het natlakken? Neem […]

Vlog #6 – Natlakken bij Maas Coating

Wist u dat wij beschikken over hoogwaardige industrie-spuitcabines & droogcabines en dat wij ook volgens NACE & FROSIO normen kunnen behandelen? Wilt u meer weten over het natlakken? Neem dan gerust contact met ons op: info@maascoating.nl of 0412-451391

KTL bij Maas Coating

In onze 15-delige badenreeks kunnen wij uw producten chemisch voorbehandelen en voorzien van KTL. Dankzij de heavy duty-uitvoering is onze badenreeks geschikt voor zowel kleine gespecialiseerde series als zware materialen en grote series. We bieden u op het gebied van chemische voorbehandeling niet zomaar een oplossing, maar de beste oplossing!  

Het volledige overzicht