Onze infrarood poedercoat oven heeft officieel het Less is More label!

Naast onze compressorruimte heeft nu ook onze poedercoat infrarood oven het Less is More label behaald.
Met dit label willen we laten zien dat we volop bezig zijn en blijven om onze processen nog duurzamer in te gaan zetten.

Met de infrarood poedercoat oven hebben we niet alleen een kortere uithardtijd en hogere productiekwaliteit gerealiseerd, maar ook is het energieverbruik lager dan voorheen. Met deze nieuwe oven hebben wij volgens de huidige cijfers een CO2 reductie van maar liefst 47% !

Wij blijven ons inzetten om nog meer processen in ons bedrijf te mogen voorzien van het Less is more label.

Houdt onze website en Facebook / Linkedin pagina in de gaten voor nog meer nieuwe ontwikkelingen bij Maas Coating.


Recent nieuws

Vlog #7 – KTL bij Maas Coating

Ook voor een chemische voorbehandeling kunt u terecht bij ons! We beschikken over een 15-delige badenreeks, die bestaat uit 9 spoelbaden en 6 behandelbaden, waaronder KTL / E-coat. Doordat wij ook behandelingen als poedercoaten en natlakken in eigen huis uitvoeren, kunnen we dit in één gemakkelijke procesgang voor u realiseren. Wilt u meer weten over het natlakken? Neem […]

Vlog #6 – Natlakken bij Maas Coating

Wist u dat wij beschikken over hoogwaardige industrie-spuitcabines & droogcabines en dat wij ook volgens NACE & FROSIO normen kunnen behandelen? Wilt u meer weten over het natlakken? Neem dan gerust contact met ons op: info@maascoating.nl of 0412-451391

KTL bij Maas Coating

In onze 15-delige badenreeks kunnen wij uw producten chemisch voorbehandelen en voorzien van KTL. Dankzij de heavy duty-uitvoering is onze badenreeks geschikt voor zowel kleine gespecialiseerde series als zware materialen en grote series. We bieden u op het gebied van chemische voorbehandeling niet zomaar een oplossing, maar de beste oplossing!  

Het volledige overzicht