Wij zijn op zoek naar medewerkers in onze productie!

Wil jij een belangrijke schakel zijn in onze productie? Zorg jij ervoor dat het productieproces vlot en snel doorloopt? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar medewerkers in onze productie die bezig houden met het voorbereiden en ophangen van materialen voor het natlak- en poedercoatproces.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie voor langere tijd > uitzicht op vast contract!
  • Werkt in een hecht team met informele werksfeer
  • Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Interesse?
Neem dan graag contact op met Jan Maas > jan@maascoating.nl

 


Recent nieuws

5 december…

Ook bij Maas Coating is de Sint vandaag langs geweest en heeft hij voor iedereen een kleinigheidje achter gelaten! Namens alle medewerkers van Maas Coating, bedankt Sint!

Maas Coating is energie(k)

Groei, uitbreiding en innoveren zijn geen onbekende woorden bij Maas Coating. Dit doen we dan ook graag op een verantwoorde manier waar onze medewerkers, klanten en milieu geen hinder van ondervinden. Een van die keuzes is het uitbreiden van onze energie voorziening. Dit doen we door het kantoor, en een klein gedeelte van de werkplaats, […]

Diversiteit aan kleuren en vormgeving bij Maas Coating

Dagelijks zien wij een diversiteit aan kleuren en vormen voorbij komen. Niks is onmogelijk bij Maas Coating! Of het nu groot of kleine producten zijn, grote of kleine volumes of een standaard of speciale kleur behandeld moet worden, wij denken graag met u mee! Wist u bijvoorbeeld ook dat wij de meest veelzijdige machinepark van […]

Het volledige overzicht