Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Poedercoaten door Maas Coating

Bij Maas Coating gingen we als één van de eersten aan de slag met poedercoaten in mechanische behandelingen. Vandaag de dag kunnen we dus stellen dat we dé specialist zijn op het snijvlak van deze twee gebieden. Bovendien hebben wij een sturende rol gehad bij alle technische ontwikkelingen die op dit vlak hebben plaatsgevonden.

Door onze specialisatie op dit gebied beschikken we inmiddels over een zeer compleet machinepark. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een snelkleurwisselcabine en onze twee moffelovens. Op deze manier kunnen we u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook nog eens een efficiënt poedercoating proces garanderen.

Hoe wij kwaliteit waarborgen

U mag van ons verwachten dat wij u de hoogste kwaliteit behandelingen bieden. Om u die zekerheid te kunnen geven, werken we als poedercoater met een nauwkeurige procesbewaking, en gebruiken we alleen A-merken producten en coatings. Daarnaast zijn wij niet alleen ISO 9001-gecertificeerd, maar werken we ook volgens de Nace- en Frosionormen.

Specificaties poedercoaten

Onze drie cabines en moffelovens hebben een lengte van 13.500 mm, een breedte van 2.500 mm en een hoogte van 2.850 mm.

Ook hittebestendig poedercoaten mogelijk.

Levertijd: Onze levertijden bepalen we graag in overleg met u, alles is mogelijk.

Uw voordelen

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit
  • Efficiënte en effectieve voorbehandeling
  • Alle behandelingen bij één partner geregeld

Poedercoaten in de praktijk

Van onze drie cabines zijn er twee bestemd voor het handmatig aanbrengen van de poedercoating. Daarnaast hebben we een aparte cabine waarin we een primer aanbrengen. Doordat we met traverse balken werken, waaraan we de producten door onze cabines loodsen, kunnen we ook grote orders snel en efficiënt verwerken.

Bij poedercoaten draait alles om echt vakmanschap. Alle cabines zijn gekoppeld aan een oven, waarin we de primerlaag of de poedercoating op zo’n 160 tot 180 graden smelten. Zodra uw producten uit de oven komen, zijn ze voorzien van een kwalitatieve en duurzame coating. Onder andere tot de mogelijkheden behoort aluminium poedercoaten en staal poedercoaten.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen


Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Direct contact met onze adviseur

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en
16:30 op +31(0)412 45 13 91

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit poedercoating
  • Efficiënte en effectieve voorbehandeling
  • Alle behandelingen bij één partner geregeld
Spring naar werkbalk