Kwaliteit

Kwaliteit betekent voor ons: voldoen aan de verwachtingen van de klant. En liever nog: deze overtreffen. Dat doen we door de beste oplossingen te kiezen en uw product bij elke stap in het proces nauwlettend in de gaten te houden. Dat biedt ons – en u – de maximale garantie voor topkwaliteit. In deze film kunt u zien hoe ons kwaliteitssysteem de rode draad van ons productieproces vormt.

Kwaliteit is een mentaliteit

Kwaliteit is de basis van ons bestaansrecht. Daarom is ‘kwaliteit’ bij ons geen aparte afdeling, maar een mentaliteit die op elke afdeling het uitgangspunt is. Uiteraard maken we dat wel inzichtelijk, zodat u weet waar u op kunt rekenen.

ISO

Al sinds 1997 zijn we ISO 9001-gecertificeerd. Sinds 2015 zijn we ISO 14001-gecertificeerd.

Nace en Frosio

We kunnen leveren volgens de Nace- en Frosionormen, die beide tot de strengste internationale normen behoren.

Procesbewaking en traceability

We meten en controleren elke stap in ons productieproces. Dankzij ons barcodesysteem zijn uw producten bovendien volledig te traceren (bekijk de film).

Gasunie

We zijn Gasunie-gecertificeerd, een belangrijk gegeven voor de olie- en gassector, de maritieme sector en de offshore-sector.

A-leveranciers

Van straalmaterialen tot lakken en chemicaliën: we werken alleen met A-merken. We zijn ook vaak betrokken bij hun innovaties.

Klantinformatie

Uw aanwijzingen worden op orderniveau in ons systeem opgenomen. Dat doen we visueel, zodat elke medewerker precies ziet wat van hem verwacht wordt.

Wist u ook dat wij diverse inspecties kunnen uitvoeren?

Gezien het feit dat kwaliteit bij Maas Coating een mentaliteit is zorgen wij ervoor dat wij hiervoor ook de juiste certificeringen hebben.

Inspecties worden doorgaans voor, tijdens en na het aanbrengen van de coating uitgevoerd. Zo wordt er zicht gehouden op applicatieprocessen, procedures en voorschriften. Alleen zo kan de coating inspecteur er zeker van zijn dat alle onderdelen goed zijn uitgevoerd.

Er zijn diverse levels aan inspecties mogelijk. Maas Coating kan daarom ook een ruim aanbod aanbieden qua rapportages.

  • Standaard conserveringsrapport
    Hierin worden de laagdiktes per laag gemeten en vastgelegd in een rapport. Metingen worden gedaan met speciaal meetapparatuur.
  • Gasunie conserveringsrapport
    Maas Coating is al vele jaren Gasunie-gecertificeerd, een belangrijk gegeven voor de olie- en gassector, de maritieme sector en de offshore-sector. Hierop zijn ook de rapportages op aangepast en opgezet in samenwerking met Gasunie.
  • NACE conserveringsrapport
    Hierbij worden diverse testen en metingen vastgelegd volgens Internationale standaarden (ISO). Inspecties worden uitgevoerd met geavanceerde meetapparatuur, waarbij de wettelijk gestelde normen in acht worden genomen. NACE wordt met name gevraagd in de sectoren Offshore, Martitiem , Infrastructuur en Wind & Water energie.